Izvor: Kurir.rs
01.11.2023 u 13:59
0

SPREMITE SE, VETAR ĆE DUVATI I DO 100 KILOMETARA NA ČAS: Od sutra u Beogradu snažna košava

U prvoj nedelji novembra temperatura će biti u padu, a već sutra počinje da duva i košava, kaže za meteorolog Nedeljko Todorović.

EVO KADA SE OČEKUJE SNEG U SRBIJI: Oglasio se pomoćnik direktora RHMZ-a

U odnosu na oktobar, prema rečima meteorologa, biće veća količina kiše i vetrovito.

– Temperatura će biti u padu u odnosu na poslednje dane oktobra. Maksimalne temperature biće između 17 i 22 stepena. U petak nas očekuje malo jača kiša po podne, pljuskovi i grmljavina. Sutra će biti sunčano, ali vetrovito, počinje košava. I u petak pre podne košava, u nedelju takođe vetrovito. U subotu će biti uglavnom suvo, možda negde na jugozapadu Srbije bude malo kiše, dok se u nedelju očekuje svuda kiša. U prvoj sedmici novembra veća je šansa da bude više padavina na jugozapadu i jugu – ističe Todorović.

U novembru će biti dosta vetrovito.

– Počinju vetrovi, kao što je košava. Već sutra u Beogradu vetrovito, jak vetar. U južnom Banatu sa maksimalnom brzinom 100 kilometra na čas – navodi meteorolog i dodaje da nas u prestonici očekuje topla košava.

Todorović kaže da će pred naoblačenja, kojih će biti svaki četvrti-peti dan u novembru, doći do povećanja vetra, tako da će biti relativno česta pojava vetrovitih dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter