Izvor:
18.02.2018 u 15:33
0

ODGOVOR NA EKSPLOZIJU I POGIBIJU IZRAELSKIH VOJNIKA: Pogođeno 18 ciljeva u Gazi, mete pogoni za proizvodnju oružja i objekti za obuku Hamasa!

Izraelska vojska saopštila je da je jutros pogodila 18 meta u Gazi kao odgovor na eksploziju u kojoj su ranjena četiri izraelska vojnika, dok su zvaničnici u Gazi saopštili da su pronađena tela dvojice ubijenih palestinskih tinejdžera koji su pokušali da se krišom ubace u Izrael.

Vojska je navela da su mete napada bili, između ostalih, pogoni za proizvodnju oružja i objekti za obuku Hamasa, islamističke organizacije koja kontroliše Gazu. Izveštaja o žrtvama u području Gaze, zasad, nema.

Palestinsko ministarstvo zdravlja saopštilo je da je pronašlo tela dvojice 17.godišnjaka, ubijenih u subotu nedaleko od graničnog područja u južnom području Gaze.

Izraelska vojska saopštila je da je pucala u dvojicu muškaraca koji su pokušali da pređu ogradu na granici iz Gaze.

To područje bilo je prilično mirno od 2014. godine, međutim od kako je u decembru 2017. godine američki predsednik Donald Tramp priznao Jerusalim za prestonicu Izraela nasilje se pojačalo.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Milan Sostaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter