Izvor: Tanjug
03.05.2023 u 22:31
3

„ODGOVORNOST NOSIMO SVI MI ZAJEDNO!“ Ministar Ružić o najvećoj tragediji u Srbiji

Ministar prosvete Branko Ružić rekao je da je odgovornost za današnju tragediju u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na svima nama zajedno.

Ovaj slučaj je neupoređujući sa drugim slučajevima, mi decu roditelјima nećemo moći da vratimo, rekao je ministar.

BEOGRAD I SRBIJA SU NEUTEŠNI: Građani i deca polažu cveće i pale sveće kod OŠ „Vladislav Ribnikar“ (FOTO)

Ružić je kazao da je današnja tragedija u OŠ “Vladislav Ribnikar“ jedna od najvećih tragedija koja je zadesila državu i obrazovni sistem u novijoj istoriji.

-Odgovornost nosimo svi mi zajedno i ovo je slučaj koji na neki način podseća na one slučajeve koji se događaju u nekim zapadnim društvima, ali i na Krimu, Aziji, Australiji i to je tzv. kopiket mantra (oponašanje) koju primenjuju, ali prvi put se tako nešto dogodilo u našoj zemlјi- rekao je Ružić.

Zahvalio je nastavnicima koji su pokušali da odbrane decu, kao i zdravstvenim radnicima koji su preuzeli obavezu da ranjene zbrinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„ODGOVORNOST NOSIMO SVI MI ZAJEDNO!“ Ministar Ružić o najvećoj tragediji u Srbiji”

  1. Одговорност сносе искључиво они који су предлагали и изгласали овакве законе који су потпуно згазили наше обичајно право.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter