Izvor: TELEGRAF.RS
31.08.2023 u 07:05
1

OPASNO! SREMCI U ŠOKU: GRAD BIJE i HAVARIŠE sve što IMAJU – u SRBIJI i DANAS UPOZORENJE NA NEPOGODE

U nastavku poslepodneva širom Srbije biće promenljivo oblačno i sparno, ponedge sa pljuskovima i grmljavinom

Grad koji dobuje po vozilu i led na putu i pored njega, padao je danas na putu Ruma – Irig. Mnogi koji su videli snimak nisu verovali da je toliko padalo jer je  delovalo da je zima usred avgusta.

Kako se navodi u komentaru, oluja sa ledom je trajala otprilike od 15.10 do 16.20. Neki Rumljani su pisali da kod njih sija sunce, kao i u Sremskoj Mitrovici, i da je nemoguće da je bila ovakva oluja.

„Iako su uslovi danas bili na granici, jaka superćelija se formirala južno od Novog Sada i izdržala sve do Opova. Između Inđije i Opova je malo falilo da izda upozorenje za tornado, navodi Hailz Srbija na Instagram nalogu.

U nastavku poslepodneva širom Srbije biće promenljivo oblačno i sparno, ponedge sa pljuskovima i grmljavinom, navodi naš meteorolog Đorđe Đurić.

Padavine se očekuju uglavnom na severu i istoku Srbije, dok će na jugu i jugoistoku biti uglavnom sunčano.

I na širem području Beograda do kraja dana očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Inače, naše područje i danas je pod uticajem ciklona, uz nestabilno vreme i uz lokalne pljuskove sa grmljavinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OPASNO! SREMCI U ŠOKU: GRAD BIJE i HAVARIŠE sve što IMAJU – u SRBIJI i DANAS UPOZORENJE NA NEPOGODE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter