Izvor:
26.03.2017 u 18:19
0

OPET DRAMA U LONDONU! Uleteo kolima u pešake, 3 osobe povređene!

Najmanje tri osobe su povređene, a četiri uhapšene nakon incidenta koji se dogodio ispred paba u Londonu, kada je automobil "uleteo" u grupu pešaka.

Kako se navodi, u incidentu koji se dogodio u subotu uveče, oko 23 sata po lokalnom vremenu, ispred "Old Kvins hed" (Old Queen's Head) paba, na putu u Islingtonu, uhapšena su četiri tinejdžera starosti između 17 i 19 godina, kod kojih su pronađena dva noža – jedan u automobilu, a jedan na trotoaru.

U policijskom saopštenju navedeno je da su u incidentu povređeni jedna ženska osoba i dva muškaraca, koji su prebačeni u bolnicu, ali da nisu životno ugroženi.

Kako je navedeno, incident nije povezan sa terorizmom.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter