Izvor:
28.05.2019 u 15:39
0

Opština Zemun organizovala izlet za penzionere!

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i predsednik opštine Zemun Dejan Matić ispratili su juče oko 100 zemunskih penzionera na jednodnevni obilazak Zrenjanina, Kaštela Ečka i specijalnog rezervata prirode „Carska bara”.

Nataša Stanisavljević je podsetila da mnoge opštine organizuju izlete i naglasila da je to još jedan način da se izrazi zahvalnost najstarijim sugrađanima koji su izgradili naš grad.

– Opština Zemun treću godinu zaredom organizuje izlete, izdvaja sredstva iz budžeta za ovakve aktivnosti i tako na konkretan način pokazuje brigu prema penzionerima – rekla je Nataša Stanisavljević i pozvala ih da posete predstojeći Sajam trećeg doba u Hali 5 Beogradskog sajma, kako bi saznali mnoge pogodnosti koje će biti prezentovane na štandovima gradskih preduzeća i opština.

Ona je istakla da Grad Beograd sprovodi odgovornu socijalnu politiku i u saradnji sa gradskim opštinama ostvaruje jedinstvo sistema socijalne zaštite.

Predsednik opštine Zemun Dejan Matić rekao je da opština na čijem se čelu nalazi nastavlja sa akcijama besplatnih izleta za najstarije sugrađane.

– Ovo je mali znak pažnje za naše penzionere i mi kontinuirano radimo na projektima koji podižu kvalitet njihovog života. Jednodnevni izleti koje organizujemo već treći vikend, osim lepog druženja nose i priču o značajnim kulturno-istorijskim kompleksima – istakao je Matić i pozvao penzionere da se u Opštini Zemun i mesnim zajednicama prijave za naredne izlete.

Gradska opština Zemun afirmiše programe koji omogućuju penzionerima da ostanu vitalni, da se druže i učestvuju u aktivnostima koje ih zanimaju. Penzionere je na put ispratio i Predrag Jevremović, član Veća opštine Zemun.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter