Izvor: Tanjug
31.05.2023 u 10:53
0

OSVANULI GRAFITI ZLOČINAČKE OVK: Poveo ćerku u školu pa ugledao UZNEMIRIJUĆI PRIZOR

Novi grafiti su jutros osvanuli na nekoliko mesta u Orahovcu na KiM, a na automobilu Dobrivoja Đorića je crnom masnom farbom ispisan grafit "UČK".

Vlasnik automobila grafit je primetio ujutru i slučaj je prijavio KPS policiji koja je obavila uviđaj.

 – Nisam video ko je uradio, ali sam jutros kad sam pošao da vodim ćerku u školu video natpis na autu, koji nas je uznemirio. Policija je došla na moj poziv, obavila uviđaj i pozvali me da u stanici dam izjavu – izjavio je Đorić.

DREVNI ZVEČAN U BOJI SRPSKE ZASTAVE: SRBI RAZVILI TROBOJKU DUGU 250 METARA, A KFOR BODLJIKAVU ŽICU FOTO

Kako se navodi, grafiti su ispisani na još nekoliko kuća u ulicama oko crkve u Orahovcu, među kojima su kuće Radiše Lukića u kojoj živi i na kući Zorana Kujundžića u kojoj nema žitelja.

Mural u Orahovcu, posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, uništen je tokom noći između ponedeljka i utorka.

Svi incidenti sa grafitima u Orahovcu koji su se dogodili u poslednja dva dana, dogodili su se u blizini crkve koja je centar okupljanja Srba u ovom gradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter