Izvor: HappyBSC
09.04.2022 u 21:15
0

OVO JE NASTAVAK DRUGOG SVETSKOG RATA! Bokan u emisiji „Aktuelnosti“: Ukrajina je postala ANTIRUSIJA, a Amerika će ratovati do poslednjeg Ukrajinca

Večeras u emisiji „Aktuelnosti“ glavna tema bio je rat u Ukrajini i kako on utiče na ostatak sveta. 

Gosti koji su imali prilike da o tome govore, bili su: Zoran Anđelković, bivši predsednik Izvršnog veća KiM, Dragoslav Bokan, reditelj, Dr Luka Kastratović, general u peniziji i Brako Lukić, advokat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Ko god dobro poznaje sve ono što se događalo neposredno nakon Drugog svetskog rata, shvatiće da je to, u stvari, nastavak rata drugim sredstvima. To razbuktavanje sukoba uvek iznova je zadatak Zapada. Uništenje svake ideologije u Rusiji i ruskog naroda, i ta nemilosrdnost njihova je neverovatna, rekao je Bokan.

Bokan je podsetio kako se Zapad odnosio prema Rusiji od kraja Drugog svetskog rata, i kako kaže, priča o komunizmu je bila samo zbog Rusije.

-Svaki put kada je bilo i bližih odnosa među njima, za vreme Jeljcina, to je bilo na štetu Rusije. Koštali su mnogo ti bliži odnosi. Nije to pitanje samo Jeljcina. Gorbačov kada je razgovarao o berlinskom zidu još, oni su ga faktički prevarili. Dogovoreno je da se NATO neće širiti na istok. Oni su napravili antirusizam, to je jedna histerija protiv Rusije, i nije to samo sada u Ukrajini. Olbrajtova je govorila da Sibir ne treba da pripadne jednoj zemlji, već da je to svetsko bogatstvo. Generacijski je stvaran negativan odnos prema Rusiji od strane Amerike, rekao je Anđelković.

Paralela između Buče i Srebrenice

-To je isti recept. Ne samo Srebrenica, već i događanja u Sarajevu. Oni ne menjaju to, videli su da „dobro ide“, ali mislim da su se sada malo prevarili. Svaki sledeći pokušaj friziranja i montiranja stvarnosti im je bolji. Sarajevo je karakteristično. Imamo dve markale. Markal jedan su napravili tako da su montirali samo jednu minu na pijaci u Sarajevu, i ljudi su pobijeni. Bilo je teško dokazati da je jedna mina mogla sve te ljude da pobije. Kod drugih markala, oni su ispalili četiri granate. Tri sa jednog položaja, a četiri mine aktivirali. Pomaknula se jedna mina, pa smo tako ponovo imali jednu minu umesto četiri. Dokazali smo da jedna mina ima ugao, pa nije mogla da dođe sa iste tačke, a veštak je rekao: nema veze, mogla je. Njih istina ne zanima, oni neće činjenice, oni stvarnost prilagođavaju papirima, a ne obrnuto. Videlo se da sudiji smeta što iznosiš činjenice, on mora da optuži, rekao je Lukić.

-Sve što se nama dešavalo i Sovjetski savez, kažu raspala se Jugoslavija i Sovjetski savez, nisu se raspali, nego su razbijeni po planu nemački ministar odbrane, Francuske, Vatikana…Smatraju da treba obnoviti mržnju. Sve je išlo planski, a Amerikanci do savršenstva doneli planove, rekao je Kastratović.

PUTIN U NARUČJU HITLERA I STALJINA! Ovaj jezivi plakat vam danas neće izaći iz glave! (FOTO)

-Svi su osetili da to zlo jača na Zapadu još tada. Sve što se dešavalo nakon pada Berlinskog zida, podrška ISIS-u, sve je na štetu Istoka, Rusije, Irana, Indije, Kine i svega onoga što nije poslušno po njihovim komandama. Oni su majstori pravljenja kontrapojmova – Partnerstvo za mir je pakleni savez za rat, objasnio je Bokan. 

Pukovnik Milorad Đošić javio se preko skajpa. On je rekao da se nada završetku rata, ali i da smatra da će se Amerikanci boriti do poslednjeg Ukrajinca.

-Običan narod je žrtva nečega. Da je Zelenski hteo samo da razgovara, da nije zabranjivao korišćenje ruskog jezika, kome to smeta? Izvršili su nacistički državni udar 2014.godine, zabranili partije, ubijali one koji su govorili ruski jezik, zabranili su ga i u vrtićima. Ukrajina je postala „antirusija“. Zašto ovo nije postojalo za vreme Trampa? Čekali su da se on skloni. Samo ruska pobeda može ukrajincima da obezbedi da žive normalno. U Rusiji može da se govori ukrajinski jezik, rekao je Bokan. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter