Izvor:
28.08.2017 u 22:09
0

Ovo su kandidati za gradonačelnika Beograda: IMA I IZNENAĐENJA!

Demokrate još nisu istakle svog kanidata za gradonačelnika, a pojedini mediji pišu da je najozbiljniji kanidadat za tu poziciju nekadašnji direktor RTS i ambasador Srbije u Bugarskoj Aleksandar Crkvenjakov, a kao mogući kandidati pominjani su ranije u medijima potpredsednica DS Tamara Tripić i general Sreto Malinović.

Dosta je bilo doneo je odluku početkom jula da na predstojećim izborima u prestonici izađe samostalno.

Nepoznato je da li će se na tim izborima kandidovati i Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli i Vuk Jeremić, prvi kao iznenađenje predsedničkih izbora, drugi kao gubitnik istih tih izbora, ali i osnivač stranke, kako se nezvanično najavljuje, u oktobru.

Maksimović je, na društvenim mrežama, rekao da sigurno neće ulaziti u koalicije pred beogradske izbore, te da će u "pet do 12" objaviti da li će uopšte izaći na njih.

Inače, kao potencijalni kandidat za gradonačelnika pominje se i bivši prvi čovek Beograda Dragan Ðilas, koga mediji "svrstavaju" u različite političke i druge opcije.

Špekulisalo se i da je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić zainteresovan, tačnije da su "mu to sugerisali".

tanjug.rs
Foto: Facebook/Skupština grada Beograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter