Izvor: Kurir.rs
17.07.2020 u 15:24
0

PALMA UPUTIO ČESTITKE DAČIĆU POVODOM ROĐENDAN SPS: Vi ste retka stranka koja je opstala od početka višestranačja u Srbiji

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma čestitao je danas 30. rođendan Socijalističke partije Srbije, naglasivši da je za njen opstanak ovoliko dugo zaslužan Ivica Dačić.

– Istorijat Socijalističke partije Srbije od 17. jula 1990. godine do danas je istorijat Republike Srbije i njenih građana. SPS je uvek bila uz svoj narod i nikada nije bila izdajnik svoje države i svog naroda i tako je i danas. SPS je jedna od retkih političkih stranaka, osnovanih na početku višestranačja u Srbiji koja je opstala i danas, a opstala je zahvaljujući njenom predsedniku Ivici Dačiću, koji je uspeo u tome da SPS ostane istovremeno i patriotska i moderna stranka, koja je nakon 30 godina ne samo opstala, nego je danas druga po snazi politička partija u Srbiji –  rekao je Palma u čestitki.

OVO MORATE ZNATI

DRŽAVA SPREMA NOVI SET MERA! Pored 100 evra i tri minimalca DAĆE I OVO!

SRPSKI AS I DELIJE MILE NA KOSOVO: Stigli respiratori u KBC Kosovska Mitrovica

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

– Jedinstvena Srbija je ponosna što zajedno SPS – om čini najdugovečniju koaliciju na političkoj sceni Srbije i jednu od najdugovečnijih na svetu –  izjavio je on.

– Današnje vreme, u kome se ceo svet nalazi, nije vreme za slavlja. SPS će, siguran sam, kao i do sada, tako i danas i sutra uvek biti uz svoj narod i svoju državu –  dodao je Marković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter