Izvor:
12.03.2018 u 12:48
0

PANIKA U SAD: Amerikanci se spremaju za treću snežnu oluju!

Severoistoku SAD preti treća snežna oluja. Kako je saopštila Nacionalna meteorološka služba, očekuje se da će oluja krenuti prema obali i doneti još snega. To će biti treća snežna oluja koja je pogodila SAD, a očekuje se da najviše budu pogođeni Boston, Mejn, Njujork, Filadelfija, Zapadna Virdžinija i Kentaki.

Rizik od poplava na obali je manji nego za vreme prethodne dve oluje, navela je ta služba.

Vlasti u Masačusetsu saopštile su da je oko 2.700 korisnika zbog oluje ostalo bez struje, a da su bez električne nergije i dalje korisnici u Novoj Engleskoj.

Građani SAD i dalje se bore sa posledicama prethodne dve snežne oluje, koja je milione građana ostavila bez električne energije, putevi su bili prekinuti, a avionski letovi otkazani.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/EMAPFlannery

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter