Izvor: HAPPY BSC
27.03.2024 u 15:53
0

„PO SELU KRUŽE RAZNE GLASINE“: Meštanin Banjskog polja o porodici nestale devojčice

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje. Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani. U potrazi za devojčicom koristi se i helikopter i dronovi sa termovizijskim kamerama.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Meštanin Božidar Janković za Happy TV kaže da u selu kruže razne glasine, i da su meštani šokirani ovih događajem.

– Kruže glasine da dte ima autizam, da često pada u nesvest. Zbunjen sam, šokiran, uznemiren, nikad se nije desilo da dete ispari.  Ne znam ništa o toj porodici, ne znam ko su oni. Raspitujem se ali ne znam ni tog dečka ni majku. Moja majka je znala oca Dankinog oca, koji je ranije preminuo. Priča se da žive u Boru, a da ovde imaju neku vikendicu, ili neko imanje, u koju su došli sa detetom. Bio je lep dan, kad se detetu izgubio trag. Mislili smo da će biti brzo pronađeno, ali odužilo se, i evo ozbiljna je situacija, policija, termodronovi tragaju za Dankom. Čitam vesti, dopisuje se sa društvom, ali za sada ne znam šta se desilo, kaže meštanin Božidar Janković.

Otac i majka dvogodišnje devojčice danas su proveli nekoliko sati u policiji i dali iskaz u vezi sa nestankom njihove ćerke. Odmah nakon iskaza, otac je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter