Izvor: Blic
14.05.2022 u 07:50
0

Pokrenuta peticija da ulica u Zaječaru dobije ime nastradalog policajca Ivana Đurđevca

Na portalu „peticija online“ pokrenuta je peticija da u gradu Zaječaru ulica dobije naziv sa imenom policajca Ivana Đurđevca (28) koji je nastradao obavljajuci svoju dužnost.

– Nadam se da se svi Zaječarci slažu sa tim da pokojni policijski službenik Ivan Đurđevac treba da dobije ulici sa njegovim imenom. Poginuo je vršeći dužnost pa je red da mu se građani Zaječara na taj nacin oduže – stoji u peticiji.

UŽAS U MIRIJEVU: Žena uzela sina u naručje pa sa njim SKOČILA SA TREĆEG SPRATA

Trenutno je prikupljeno vise od 1.300 potpisa, a Zaječarci pozivaju sve da podrže peticiju svojim potpisima.

Da podsetimo, Ivana je hicem iz pištolja usmrtio Dušan Zagorac (76) koji je pre toga hicem iz pištolja ubio i svoju komšinicu Veru Đekic (62). Nakon toga ubica je izvršio samoubistvo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter