16°C

Beograd

Photo: pixels, ilustracija

Izvor: Alo.rs

UŽAS U MIRIJEVU: Žena uzela sina u naručje pa sa njim SKOČILA SA TREĆEG SPRATA

Maja K. Ć. (40) iz Beograda skočila je juče ujutru s trećeg sprata zgrade u kojoj živi, a u smrt je tom prilikom pokušala da odvede i svog petogodišnjeg sina! Pravim čudom, oboje su preživeli pad, ona s teškim povredama, a mališan bez preloma!

Drama se odigrala ujutro oko 8.30 sati u Ulici Grge Jankesa u naselju Mirijevo. Maja je, kako se sumnja, najpre dete gurnula iz hodnika zgrade kroz prozor, a onda skočila za njim! Svedoka nije bilo. Srećom, nisu pali na pločnik, već na travnjak ispred zgrade koji je ublažio pad.

Popila bensedine i alkohol

Maja je smeštena na intenzivnu negu Urgentnog centra KCS, dok je dete prebačeno na Institut za majku i dete. Ona ima obostrane frakture rebara, kukova i karlice, ali je njeno stanje stabilno. Navodno, pre nego što se bacila sa detetom popila je bensedine i alkohol u većoj količini. U bolnici je sve vreme pitala lekare šta joj je sa nogama.

Komšije kažu da su se slabo družili sa Majom, jer je bila problematična i delovala je nezadovoljno, a sa njom su se uglavnom svađali zbog galame iz stana i oko njenih pasa. Dodaju da ona ima i malo stariju ćerku, a da se od muža razvela.

- Pre nekoliko dana je tražila ključ od vrata koja vode na krov pod izgovorom da hoće detetu da pokaže pogled, ali joj komšija nije dao. Ona je problematična, bacala je stvari iz kuće, galamila... Sinu je bila posvećena, a ćerku je tukla i maltretirala - pričaju komšije.

Rasvetljeno ubistvo muškarca iz okoline Kanjiže! Evo šta se zapravo dogodilo!

Kako kažu, pokušavali su s njom da pričaju u vezi sa maltretiranjem deteta, ali je ona odgovarala da se ne mešaju u njeno vaspitavanje dece.

Stric joj je čuveni kompozitor

Maja K. je bratanica jednog našeg čuvenog kompozitora poreklom sa juga Srbije, uz čije pesme su mnogi uživali tokom detinjstva, ali i kasnije pošto je komponovao muziku za brojne domaće serije.

- Maja se hvalila ko joj je stric i ponosila se time. Govorila je da je sa juga zemlje, i pričala je o svojoj porodici. Pričala je i o rođaku koji se leči zbog psihičkih problema. Generalno, nije bila zadovoljna svojim životom i u svemu je videla crnilo i negativnost - rekla je njena komšinica.

Ženu i dete prvi je primetio jedan od stanara zgrade, koji je izašao na prozor da zapali cigaru i ugledao jeziv prizor. Pošto je pozvao policiju, odmah je strčao i bio uz njih do dolaska nadležnih službi.

- On je kazao da su na ženi bile vidljive povrede nogu. Dečaka je pokušavao da dozove, ali mu on nije odgovarao. Njegove papučice su pronađene nedaleko od mesta pada, dok je ženine papuče i hoklicu policija pronašla kod svetlarnika. Čula sam i drugog komšiju, mladića koji viče i ljuti se na sebe što Maju nije prijavio ranije jer bi možda dete spasao - ispričala nam je jedna komšinica.

Ona je dodala da je prava sreća što je devojčica bila kod oca u vreme tragedije jer „ko zna šta bi Maja njoj uradila“.

Na lice mesta juče se pojavio i Majin muž, koji je plakao i rekao da je ona ovo najavljivala, ali da niko nije verovao da će to zaista i učiniti.

- Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumete moju situaciju - rekao nam je Majin suprug.

Kako se nezvanično saznaje, policija je jednom prilikom intervenisala zbog nasilja u ovoj porodici. Tada je Maja tvrdila da ju je muž gurnuo, a on da je ona njega ošamarila. Obećali su da će srediti nesporazum, nakon čega je policija otišla. Nedavno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu, što je, najverovatnije, i bio povod za njen jučerašnji monstruozni čin.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar