Izvor:
19.06.2019 u 19:21
0

POLICIJSKO ZADRŽAVANJE OD 48 SATI: Uhapšeni zbog krađe testova uložio žalbu sudiji!

Igor Stamenković koji se sumnjči za krađu testova iz matematike i njegov branilac podneli su večeras žalbu na rešenje kojim mu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Branilac osumnjičenog advokat Dimitrije Ilić ne očekuje da će žalba biti usvojena, ali se nada da tužilaštvo neće tražiti i određivanje pritvora.

Saslušanje Stamenkovića u Višem javnom tužilaštvu očekuje se u petak.

Prema rešenju o zadržavanju Stamenković je izvršio krivično delo povreda tajnosti podataka u sticaju da krivičnim delo oduzimanje tuđe stvari.

Policija je ranije saopštila da se on sumnjiči da je iskoristio nepažnju svojih kolega u štampariji u kojoj su štampani testovi za završni ispit učenika osmog razreda i tom prilikom je ukrao test iz matematike.

Nakon toga je, kako se sumnja otišao u toalet gde je test uslikao telefonom, a potom je taj primerak bacio u ve-ce šolju i uništio ga.

Policija je navela da je Osumnjičeni je to uradio kako bi test odneo sinu, koji je maturant jedne osnovne škole u Beogradu, kako bi mu pomogao da lakše položi završni ispit.

Takođe, kako dodaje policija, sumnja se da je uz pomoć sina, rešeni test iz matematike došao do njegovih drugara i njihovih roditelja, nakon čega su oni, uz pomoć aplikacije „vajber“, delili drugim roditeljima i učenicima u više osnovnih škola.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter