Izvor: KURIR.RS
18.08.2023 u 10:28
1

POSKUPELO GORIVO: Evo koliko će narednih 7 dana koštati dizel i benzin

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je danas nove cene goriva i one će važiti do narednog petka.

Kako je objavljeno, litar evrodizela će do narednog petka na pumpama koštati maksimalno 202 dinara za litar, dok će benzin evropremijum BMB 95 najviše koštati 189 dinara za litar.

Nove cene se objavljuju svakog petka do 15 časova.

Inače, cene nafte ojačale su na međunarodnim tržištima, pa je tako cena barela na londonskom tržištu porasla u odnosu na prethodno zatvaranje na 85.16 dolara, odnosno za 27 centi.

GUŽVA NA GRANICAMA: Na Horgošu se čeka dva sata

Kada je reč o američkom tržištu barel nafte je ojačao za 29 centi, te mu je sada cena 81.28 dolara.

U žarištu pažnje je usporena kineska ekonomija, nakon što podaci iz maloprodaje, industrijske proizvodnje i ulaganja nisu ispunili očekivanja. To je podstaklo zabrinutost da bi moglo doći do dubljeg i dugotrajnijeg usporavanja rasta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSKUPELO GORIVO: Evo koliko će narednih 7 dana koštati dizel i benzin”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter