Izvor:
26.09.2018 u 19:56
0

POTPISANO: Ukinute vize za Srbe, sada možete u još jednu državu da putujete bez PERIPETIJA!

Srbija i Ujedinjeni Arapski Emirati potpisali su danas u Njujorku Sporazum o međusobnom ukidanju viza za putovanja između dveju država, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, prenosi Anadolu Agency.

Sporazum su na marginama 73. zasedanja Generalne skupštine UN potpisali šef diplomatije Ivica Dačić i ministar inostranih poslova UAE šeik Abdulah bin Zajed.

Dva ministra dogovorila su i početak priprema sporazuma o strateškom partnerstvu i međusobne redovne susrete, navedeno je u saopštenju.

U razgovoru je potvrđeno uzajamno prijateljstvo dveju država i dvaju naroda, a Dačić je kolegi iz UAE zahvalio "na kontinuiranoj podršci Emirata naporima Srbije u sprovođenju zahtevnih ekonomskih reformi".

Ministar Abdulah bin Zajed istakao je da je "međudržavna ekonomska aktivnost na uzlaznoj putanji i da se očekuju nova ulaganja".

Alo.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter