Izvor: Happy BSC
29.01.2022 u 20:04
0

PREMINULA JE IZNENADA: Ko je bila Ksenija Vučić?

Sve nas je rastužila vest da je preminula Ksenija Vučić, bivša supruga predsednika Srbije sa kojim sina Danila i ćerku Milicu.

Novinarstvom se bavi dugi niz godina. Pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju „Pravac“ , Ksenija Vučić je radila u časopisu „Srpska reč“, radiju „Fokus“ i televiziji „Studio B“. Radila je intervjue sa brojnim domaćim i stranim političarima, poput Ivice Dačića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Edija Rame, Nikole Gruevskog (Никола Груевски) i drugih. Od 1997. do 2011. godine bila je u braku s Aleksandrom Vučićem, aktuelnim predsednikom Srbije, nekadašnjim premijerom, potpredsednikom Vlade, ministrom odbrane i ministrom informisanja.

Obrazovanje i karijera Ksenija Vučić (devojački Janković) je rođena 1968. godine u Beogradu. Pohađala je osnovnu školu „Darinka Pavlović“ u Starom gradu. Školovanje je nastavila u rodnom gradu. Radila je u brojnim medijima. Između ostalih, bila je deo redakcije radio „Indeksa“, lista „Srpska reč“, radija „Fokus“ i televizije „Studio B“. Nakon što je rodila Danila i Milicu povukla se sa srpske medijske scene, a potom prešla na televiziju sa nacionalnom frekvencijom  gde vodi emisiju „Pravac“. Za direktorku kablovskog kanala  je izabrana 2015. godine. Može da se pohvali intervjuima sa mnogim važnim ličnostima, poput Vedrane Rudan, Nikole Gruevskog i albanskog premijera Edija Rame kome je u emisiji pokazala tri prsta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter