Izvor:
25.08.2017 u 18:38
0

PRI KRAJU SMO SEZONE KUPANJA: Neki bazeni će već 1. septembra prestati sa radom!

Pred Beograđanima je možda i poslednja šansa da ovog leta uživaju u brčkanju na nekoj od prestoničkih plaža ili gradskih bazena.

Meteorolozi za subotu i nedelju najavljuju temperature od oko 35 stepeni, pa će mnogi, bez ikakve dileme, spas od vrućina potražiti u vodi.

Nekim bazenima, poput "Tašmajdana", ovo će biti poslednji radni vikend ovog leta jer će se od 1. septembra preseliti "pod krov", a sa poslednjim avgustovskim danom najavljeno je i zatvaranje kupališne sezone na Lidu.

Međutim, s obzirom da se i u septembru očekuju visoke temperature, mnogi bazeni, ali i Ada Ciganlija, primaće kupače barem do sredine narednog meseca.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter