Izvor:
23.11.2018 u 07:15
0

PRIPADNICI ROSU BRUTALNO UPALI U SEVERNI DEO KOSOVSKE MITROVICE: Na Trgu kod spomenika caru Lazaru okuplja se veliki broj građana koji su, uznemireni zbog jutrošnjih dešavanja!

Pripadnici Rosu upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili dve osobe, izjavio je gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić.

Rakić je rekao da su uhapšeni policajac Dragiša Marković i Saša Ćuričić i da su pripadnici Rosu upali u njihove stanove, brutalno tukli puškama i nogama i da su odvedeni u nepoznatom pravcu.

On je pozvao Kfor da dođe u severni deo Kosovske Mitrovice i da objasni narodu to što su juče rekli da sve drže pod kontrolom i da nema pomeranja snaga pripadnika Rosu.

U Kosovskoj Mitrovici su se nešto pre šest sati oglasile sirene koje su se čule punih sat vremena.

Na Trgu kod spomenika caru Lazaru okuplja se veliki broj građana koji su, kako kaže Rakić, uznemireni zbog jutrošnjih dešavanja. Rakić je pozvao građane na uzdržanost.

– Sramna je medijska kampanja pojedinih medija u Srbiji koji su juče napali predsednika Vučića jer je rekao da se snage Rosu spremaju da upadnu u severni deo Kosovske Mitrovice – istakao je Rakić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter