Izvor:
16.06.2017 u 18:04
0

PUCANJ ISPRED BRITANSKOG PARLAMENTA: Uhapšen muškarac!

Naoružani londonski policajci reagovali su danas na pucanj koji se čuo ispred britanskog parlamenta i uhapsili muškarca pod sumnjom da je kod sebe imao nož.

"Muškarac od 30-ak godina je uhapšen", saopštio je Skotland jard.

Policija je navela da niko nije povređen u incidentu koji je potvrdila i pres služba parlamenta, ne navodeći detalje.

"Dejli mejl" je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako muškarac leži na pločniku ispred ulazne kapije parlamenta, dok iznad njega stoje policajci sa oružjem uperenim u njega.

BBC navodi da je uhapšen bradati musksarac, obučen u crne pantalone i sivu duksericu, a da se ne veruje da je incident povezan sa terorizmom

Rojters je preneo da je kapija zatvorena i da se ispred parlamenta nalaze policijska vozila, ali da saobraćaj teče normalno.

Politički urednik "Ivning standarda" Džo Marfi je na Tviteru naveo da su se čuli povici "nož, nož, nož" i da je muškarac omamljen strujom (tejzerom) ispred parlamenta.

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter