Izvor:
12.02.2017 u 15:54
0

PUSTILI UBICU NA SLOBODU: Šizofreničar odrubio momku glavu u autobusu, sad šeta ulicama! (video)

Šizofreničar Vil Bejker, koji je odrubio glavu putniku u autobusu u Kanadi, oslobođen je, a kanadske vlasti smatraju da on ne predstavlja značajniju pretnju za javnost i ne nameravaju da ga prate da bi se uverili da će on uzimati lekove.

Bejker, poznatiji kao Vins Li, potpuno je oslobođen u kanadskoj provinciji Manitoba, prenose agencije.

On je brutalno ubio u autobusu 2008. godine Tima Meklejna (22), kog nikad pre nije video u životu, a koji je sedeo pored njega. Bejker je tvrdio da je čuo božiji glas koji mu je rekao da ubije Meklina ili da će u suprotonom umreti. Posle ubistva je smešten u psihijatrijsku bolnicu, dijagnostifikovana mu je šizofrenija, a 2009. godine je zbog toga oslobođen krivice.

Putem Fejsbuka se oglasila majka ubijenog Tima Meklejna, ogorčena što je Bejker oslobođen.

Tužilac Meri Gosk tvrdi da je on i dalje realna opasnost po javnost.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ The National, The Canadian Press

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter