Izvor:
29.08.2016 u 14:28
0

RAZREŠENA KRIZA U LOS ANĐELESU: Ponovo radi aerodrom!

Losanđeleska policija saopštila je danas da nije bilo nikave pucnjave na Međunarodnom aerodromu u tom gradu, navodeći da je uznemirenje među putnicima izvavala velika buka.

Kao su ranije preneli mediji, delovi aerodroma u Los Anđelesu za dolazak i odlazak putnika su bili zatvoreni nakon što je policija saopštila da istražuje navode o pucnjavi.

Policija je na Tviteru saopštila da se aerodrom pretražuje i da su preduzete sve mere predostrožnosti kako bi putnici bili bezbedni.

Bili su zatvoreni su delovi terminala za odlaske i dolaske putnika a putnicima je savetovano da provere vreme poletanja aviona sa avioprevoznicima.

Putnici se vraćaju na aerodrom, navodi AP.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter