Izvor: RHMZ
28.03.2024 u 20:52
0

RHMZ NAJAVIO LETNJE TEMPERATURE! Najnovija prognoza vreme: Varljivo proleće uzima maha, samo u ovom delu PLJUSKOVI

Južna i jugozapadna strujanja sa severa Afrike preko Sredozemlja usloviće priliv još toplijeg vazduha, pa će u petak maksimalne temperature biti od 24 do 28 °C, a za vikend i u ponedeljak od 26 do 30 °C, saopštio je veečras RHMZ.

U planinskim predelima i u košavskom području duvaće umeren, povremeno pojačan južni vetar.

Prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima uz manje zahlađenje očekuje se u ponedeljak uveče i noću pa će od utorka maksimalna temperatura u većini mesta biti od 20 do 23 °C.

Kratkotrajne padavine (u vidu kiše ili pljuska sa grmljavinom) očekuju se ponovo u utorak (02.04.) i četvtrtak (04.04.).

Upaljen meteo alarm

Žuti meteo alarm, zbog kiše i grmljavine na snazi je u Banatu, Pomoravlju, istočnoj, jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji kao i na prostoru Kosova i Metohije.

Ovo upozorenje znači da vreme može biti potencijalno opasno: Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter