Izvor: alo.rs
30.11.2023 u 15:53
0

RHMZ OBJAVIO PROGNOZU ZA DECEMBAR: Očekuje nas drastičan pad temperature

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) je izdao prognozu za decembar, a nakon nesvakidašnjeg toplog početaka meseca, očekuje se brzo zahlađenje.

RHMZ UPOZORAVA! LEDENA KIŠA i NAGLO TOPLJENJE SNEGA opasnost po BEZBEDNOST!

U petak i subotu, temperatura u Beogradu će preći 20 stepeni, ali u nedelju dolazi do naglog pada temperature uz pojavu kiše i snega, prema informacijama RHMZ-a. Tog dana se predviđa da će temperatura pasti ispod nule, s najvišom dnevnom temperaturom od četiri stepena.

Sredinom sledeće sedmice očekuje se padavina u obliku snega i u glavnom gradu. Između 15. i 20. decembra, postoji mogućnost kiše i snega svakog dana. Nakon prvih dana, najviše dnevne temperature kretaće se između 4 i 12 stepeni. Slično vreme očekuje se i u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Na Kopaoniku se predviđa temperatura od -10 stepeni, prema podacima RHMZ-a, s većim brojem snežnih dana. Na Zlatiboru, temperatura će se spuštati na oko -6 stepeni Celzijusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter