Izvor: Informer
22.09.2021 u 15:50
0

RUSI DOLAZE KOD NAS PO VAKCINE: Plaćaju i po 700 evra!

Najpovoljniji aranžman za ruske turiste ide od 160 evra po osobi. U cenu je uračunat smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa doručkom, prijavljivanje za vakcinu , praćenje do mesta imunizacije i nazad, i medicinsko osiguranje. Jednokrevetna soba je nešto skuplja, a cena je 246 evra.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PROBLEMI NA KIM! Jarinje i Brnjak blokirani – na prelazu Merdare HAOS!

Cena putovanja kod drugog operatera iznosi 580 evra po osobi, a uključen je avionski prevoz, transfer, boravak u hotelu sa doručkom, osiguranje i prevoz do mesta vakcinacije i natrag.

PROČITAJTE JOŠ: IZNENAĐENJE: Iako leto još traje, pale su prve pahulje!

Treći turistički operater nudi vakcinalne ture u Srbiji po ceni od 695 po osobi. U cenu ulazi avionska karta, transfer, smeštaj u hotelu sa četiri ili pet zvezdica, doručak, a na raspolaganju je i asistent koji govori ruski tokom vakcinacije. Plaćene su i sve takse i dažbine, kao i medicinsko osiguranje.

Kako se ističe, vakcinacija srpskih građana  i stranaca u republici Srbiji preparatima Pfizer, BioNTech, Astra Zeneca i Sinopharm je besplatna. Prednost ovakve ponude je bezvizni režim pri ulasku u zemlju za ruske građane i nesmetan avionski saobraćaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter