Izvor:
07.08.2017 u 03:15
0

SAOBRAĆAJKA KOD ZADRA: Poginula ukrajinska političarka, osmogodišnje dete povređeno!

Bivša ukrajinska političarka Irina Berežnaja jedna je od dve poginule osobe u saobraćajnoj nesreći na auto-putu A1. U nesreći je povređeno i osmogodišnje dete, za koje se veruje da se radi o njenoj ćerki.

Berežnaja je navodno bila poznata po svojim radiklanim stavovima u politici, a govorilo se i o ljubavnoj aferi koju je imala sa jednim od vodećih ljudi u Ukrajini.

Podsetimo, iz zadarske policije izvestili su da se prema rezultatima istrage sumnja da je 38-godišnji državljanin Bugarske, upravljajući mercedesom bugarskih nacionalnih oznaka, vozeći u smeru Posedarja, zbog neutvrđenog razloga automobilom skrenuo sa puta i udario u šatitinu ogradu.

Blic
Foto: Facebook/grotska info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter