Izvor: telegraf.rs
19.09.2023 u 16:25
0

SPREMITE SE! Ovo je nova taktika saobraćajne policije koju niste očekivali!

Kako će ova ideja biti sprovedena u delo i da li će ispuniti očekivanja još nije detaljno poznato

Srbije, na društvenim mrežama šire se fotografije navodnih planiranih kartonskih vozila, tačnije, replika vozila saobraćajne policije, uglavnom su škode, koje bi trebalo da se postave na kritične putne pravce kako bi vozači smanjili brzinu.

BUDITE NA OPREZU, ŠIROM SRBIJE MOGUĆI PLJUSKOVI: Stiže grmljavinska oluja

Kako će ova ideja biti sprovedena u delo i da li će ispuniti očekivanja još nije detaljno poznato. Ovu zamisao je  prokomentarisao direktor Komiteta za bezbednost u saobraćaju Damir Okanović.

– Zamisao je dobra, ali se bojim da će u praksi biti teško izvodljiva. Ako je planirano da se makete svakodnevno postavljaju i uklanjaju, onda to zahteva izvesnu organizaciju za koju je pitanje da li saobraćajna policija može da izvede. Ako je plan da se makete ostave na određenim mestima na duži period, bojim se da će brzo biti ruinirane ili pokradene- rekao je Okanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter