Izvor:
05.03.2019 u 19:46
0

SARADNJA IRSKE I BRITANSKE POLICIJE: U Londonu pronađene tri poštanske vrećice koje su sadržale male eksplozivne naprave!

Irska policija pomaže u istrazi britanskoj policiji, koja je započeta nakon što su danas u Londonu pronađene tri poštanske vrećice koje su sadržale male eksplozivne naprave.

Kako prenosi Rojters, najmanje dva paketa imala su irske poštanske markice.

Prema trenutnim informacijama, niko nije povređen zbog bombi, ali je jedna od njih izazvala manji požar u jednoj od zgrada na aerodromu "Hitrou".

Zvaničnici kažu da Jedinica za borbu protiv terorizma londonske policije tretira ove incidente kao povezanu seriju.

Jedna pošiljka je pronađena u blizini aerodroma ''Hitrou'', u zgradi koja je evakuisana zbog mera predostrožnosti nakon što je paket otvoren, a jedan njegov deo izgoreo.

Iz policije su saopštili da ova zgrada nije na aerodromu i da letovi zbog ovog incidenta nisu otkazivani, kao i da nije bilo povređenih.

Drugi paket je pronađen u blizini aerodroma ''Siti'', a treći u poštanskoj prostoriji na železničkoj stanici ''Vaterlo'', i taj paket nije otvoren, prenosi agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter