Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
14.11.2023 u 16:42
0

SJAJNE VESTI: Svi zdravstveni radnici i saradnici koji su radili u vreme korone dobijaju posao za stalno

Zdravstveni radnici i saradnici koji su radili u vreme korone dobijaju posao za stalno.

Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici je usvojila da posao dobiju svi koji su radili na poslovima lečenja obolelih od zarazne bolesti kovid 19, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Nagla promena vremena: DANAS PROLEĆE, A VEĆ UVEČE SE OČEKUJE KIŠA

– Vlada Srbije donela je zaključak kojim je saglasna da se u radni odnos na neodređeno vreme prime zdravstveni radnici, saradnici i druga lica koja su koja su radila na poslovima lečenja obolelih od zarazne bolesti Кovid-19 ili na pratećim pomoćno-tehničkim poslovima u zdravstvenim ustanovama u javnoj svojini i privremenim objektima za smeštaj i lečenje obolelih od zarazne bolesti kovid 19 – navodi se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter