Izvor: HappyBSC/Tanjug
24.07.2022 u 15:45
0

SJAJNE VESTI ZA SVE BUDUĆE GENERACIJE: Za radove u školama na Zvezdari izdvojeno više od 24 miliona dinara!

Za radove na tekućem i investicionom održavanju školskih objekata i opreme na teritoriji Zvezdare iz opštinskog budžeta ove godine opredeljeno je 24.200.000 dinara, izjavio je predsednik opštine Vladan Jeremić.

REKONSTRUISANO 177 škola u Srbiji, u rekonstrukciju uloženo više od 20 milijardi dinara

On je naveo je da je od toga za Osnovnu muzičku školu „Vladimir Ðorđević“ opredeljeno oko 4.900.000 dinara što je, kako kaže, najveći iznos opredeljen ove godine za jednu školu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Drago mi je da smo ovim sredstvima najstarijoj školi na Zvezdari, čija zgrada potiče iz 1920. godine, omogućili bolje uslove za rad –  rekao je Jeremić, objavljeno je na opštinskom sajtu.

Navodi se da je u školi „Vladimir Ðorđević“ završena rekonstrukcija krova, a direktorka te škole Katarina Azanjac Vračar kaže da su dobijena sredstva namenjena i za reparacije klavira, uvođenje video nadzora, kao i za potrebe novog izdvojenog odeljenja škole u OŠ „Dragojlo Dudić“ u Malom Mokrom Lugu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter