Izvor: BSC Happy/Sputnik
07.07.2023 u 15:17
0

PROVOKATIVAN POTEZ UOČI EXIT FESTIVALA: Skinuli zastavu sa srpskim grbom i mapom Kosova i Metohije (FOTO)

Zamenjena znakom u obliku srca

Zastava na kojoj se nalazi grb Republike Srbije i mapa Kosova i Metohije, koja je visila na bedemima Petrovaradinske tvrđave pored reklame za „Egzit“, uklonjena je pred početak ovog festivala i zamenjena znakom u obliku srca.

Mediji prenose da je srpska zastava dimenzija 10 puta 10 metara, koja je postavljena početkom juna, uklonjena, a umesto nje osvanula je zastava koja predstavlja simbole “mira“.

Za sada nema zvaničnog objašnjenja uklanjanja zastave, a kako je prethodno saopšteno iz organizacije festivala, „Egzit“ je sa Institutom za mir kroz turizam potpisao Sporazum o saradnji, pa će tako svaki posetilac ovogodišnjeg izdanja festivala nositi titulu „miroljubivog putnika“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter