Izvor:
19.04.2018 u 13:24
0

SNAŽAN ZEMLJOTRES U INDONEZIJI: Proglašena vanredna situacija , 3 mrtvih a više od 21 osoba povređena!

Najmanje tri osobe, među kojima i dete, poginule su u zemljotresu jačine 4,4 stepena Rihterove skale koji je potresao centralne delove Indonezije, saopštili su danas zvaničnici.

U zemljotresu je oštećeno više od 300 kuća, a zvaničnici su proglasili vanrednu situaciju u pogođenim oblastima koja će trajati dve nedelje.

Zemljotres je registrovan juče na dubini od četiri kilometra na oko 50 kilometara severno od Kubemena, gusto naseljenoj obali Centralne Jave.

U zemljotresu su usled urušavanja zgrada poginule dve starije osobe i 13-godišnji dečak.

Lokalni zvaničnik agencije za vanredne situacije Sarvo Pramana je rekao da je 21 osoba povređena i da je više od 2.100 ljudi izmešteno iz domova.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY (BHS)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter