Izvor:
04.10.2016 u 22:33
0

ŠOKANTNE TVRDNJE PILIĆA: Ameri i Britanci hoće DA UNIŠTE Đokovića i to tako što…

Teniski stručnjak Nikola Pilić smatra da Amerikanci i Britanci žele da pošalju Novaka što pre u penziju, ali da im to neće poći za rukom.

Nole je nedavno u Beogradu izjavio da je izgubio volju za tenisom i da mu prvo mjesto na ATP listi više nije prioritet, što su zapadni mediji iskoristili da objave kako Srbin planira da se povuče sa terena!

Prema njihovim zaključcima, Đoković je svjestan da su njegovi najbolji dani prošli. Zbog toga je navodno blizu odluke da se penzioniše.

Međutim, prema Pilićevim riječima, to su samo pusti snovi Amerikanaca i Engleza, kojima je Đoković kao Srbin kost u grlu.

– Amerikancima je Novak stalno u mozgu, bez prestanka misle o njemu. I to samo zato što nije njihov. Oni bi da ga skinu sa trona što prije i pošalju u penziju. I Britanci to žele zbog Mareja, to je normalno. Samo, taj film neće skoro gledati – rekao je Pilić i dodao:

– Svako ko se bavi sportom zna da ta izjava Novaka Đokovića ne znači da se on oprašta od tenisa. On samo želi da ubuduće uživa u mečevima. Takav stav može svakako dobro da se odrazi na njegovu igru. Novak je imao veliki pritisak da bude najbolji ovdje, najbolji ondje, obori rekord ovaj, rekord onaj i tako ukrug. Sada želi da se oporavi, zaliječi povrede koje ima i igra mečeve bez opterećenja.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović, međutim, smatra da je Novak Đoković već sad bolji od Rodžera Federera, bez obzira na broj titula koje je osvojio.

– Njega Amerikanci žele da predstave kao nekog pred penzijom, što nije tačno. On je samo htio da kaže da sad ima neke druge prioritete, što je i normalno, ali to ne znači da njega tenis više ne zanima. Ja se izvinjavam drugovima Amerikancima, ali moraju da shvate da je on to rekao na vrhuncu karijere. On je trenutno ubjedljivo prvi i tako će ostati. I niko ne može da ga skine sa prvog mjesta, iako bi oni to voljeli – kaže Obradović i dodaje:

– Vidim da 'Ameri' pominju kako je Novaku potreban alibi ako ne dostigne Federov rekord. Pa ko kaže da Novak već sad nije bolji od Federera? Mi nikada nismo govorili negativno o njima, već smo ih poštovali dok oni stalno napadaju Đokovića. Nismo se smijali tome što Nadal izvlači gaće iz guzice ili njegovom 'tarzanskom engleskom', kao ni dosadnom Rodžeru Federeru.

Informer
Foto; YouTube Printscreen/Djoker Nole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter