Izvor:
07.01.2017 u 19:05
0

Spasioci pokušavaju da se probiju do njih: Dvojica šumskih radnika zavejani u baraci na Goliji!

Prema informacijama iz Sjenice dvojica šumskih radnika, Admir Butulija i Žarko Šaponjić obojica stari oko 26 godina, zavejani su u jednoj baraci na obroncima planine Golije.

Oni su bili u šumi gde ih je zatekla oluja ali nisu uspeli da se izvku do puta Ivanjica-Sjenica zbog visokih smetova.

Prema njima su juče popodne pokušali da se probiju Meho Ugljanin spacilac iz Gorske službe spasavanja Sjenica, Admir Bilalović iz pogranične policije Sjenice i Mića Kaličanin zamenik predsednika opštine Sjenica, međutim zbog velikih smetova morali su da odustanu.

"Smetovi su i po 3-4 metra. Ljudi su dali sve od sebe ali nismo uspeli da se probijemo. Obravestili smo i centar za vanrednu situaciju u Čačku i imamo informaciju da su krenuli spaciosi iz Ivanjice ka njima. Radnici bi trebalo da imaju drva u toj baracai ali se ne zna da li i koliko imaju hrane. Sitaciju komplikuje podatak da je Admir bolestan i da ima visoku temperaturu", kaže Mića Kaličanin.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter