Izvor: TANJUG
17.08.2023 u 07:34
0

STANJE NA PUTEVIMA: Zadržavanje za putnička vozila na Horgošu na izlazu 60 minuta

Vozače i danas očekuje promenljivo stanje kolovoza ali i smanjena vidljivost zbog magle i sumagice što dodatno otežava vožnju u jutarnjim i večernjim satima. Zbog toga iz AMSS preporučuju vozačima da budu pažljivi i koncetrisani na vožnju uz poštovanje svih saobraćajnih propisa, a posebno ograničenja u brzini. Na više deonica autoputeva i magistralnih puteva u toku su radovi na redovnom održavanju i uređenju zelenog pojasa.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. AVGUST: Danas maglobito, mestimično oblačno sa sunčanima intervalima

Nailaskom na ova mesta vozači moraju prilagoditi brzinu i način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji uz posebnu opreznost na radnike u ovim zonama. Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 5:15 časova, zadržavanja za putnička vozila na graničnim prelazima Horgoš na izlazu je 60 minuta, a na Gostunu 30 minuta, dok na prelazu Gradina vozila za ulazak u Srbiju čekaju 60 minuta.

Zadržavanja za teretna vozila na GP Batrovci, na izlazu je 180 minuta, dok na ostalim GP nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi do 3. septembra i on od ponedeljka do četvrtka radi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 22 časa. Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra i on od ponedeljka do četvrtka radi od 7 do 19 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 24 časa. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter