Izvor:
01.11.2016 u 16:16
0

Strašna tragedija: Najmanje sedam radnika poginulo, a na desetine povređeno!

Policija je saopštila da je najmanje sedam radnika poginulo, a na desetine povređeno u nesreći u Pakistanu kada je eksplodirao gasni cilindar u tankeru za naftu u brodogradilištu, javio je AP.

Posle eksplozije izbio je požar, naveli su zvaničnici.

Nesreća se dogodila u brodogradilištu Gadani u jugozapadnoj provinciji Baločistan, na 50 kilometara od Karačija prilikom demontaže broda.

Policijski zvaničnik Mohamad Abdulah rekao je da se eksplozija dogodila dok su radnici razmontirali stari brod koji je zatim počeo da gori.

On kaže da je, po nekim indicijama, na desetine radnika ostalo zarobljerno posle eksplozije, ali da su neki uspeli da iskoče preko broda u more.

Abdulah je rekao da se povređeni prevoze u bolnice u Karačiju.

Gadani je jedno od najvećih brodogradilišta koje postoji od 1970. godine, a nesreće se često događaju zbog loših zaštitnih mera.

Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter