Izvor:
04.10.2019 u 12:21
0

STRAVA I UŽAS U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Dečak pronađen sa prelomima i modrcima, RODITELJI U STRAHU!

U Osnovnoj školi Ivo Andrić u Nišu došlo je do incidenta kada je dvanasetogodišnjaku, učeniku šestog razreda u koškanju sa vršnjacima pukla ključna kost.

Povod nemilog događaja je to što je neko u školsko dvorište doneo štence pored kojih je primećen dečak za koga su učenici posumnjali da ih ugrožava pa krenuli da ih odbrane.

– Za vreme malog odmora učenik šestog razreda uzeo je ključ, otključao ulaza vrata i istrčao u dvorište. Za njim je krenula grupa dece iz drugog odeljenja šestog razreda i onda je jedan od dečaka zadao udarac drugom učeniku šestog razreda u stomak. Međutim, učenik osmog razreda je pritrčao da ih razdvoji i povukao drugog učenika, ne onog koji je prvi zadao udarac. Dečak je pao i tako zadobio prelom ključne kosti – potvrdila je direktorka škole Milica Vučković.

Povređeni dečak je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u Klinički centar na Dečiju hirurgiju i ortopediju, a direktorka je o incidentu obavestila načelnika Školske uprave i policiju.

– Za vreme malog odmora učenik šestog razreda uzeo je ključ, otključao ulaza vrata i istrčao u dvorište. Za njim je krenula grupa dece iz drugog odeljenja šestog razreda i onda je ovaj mali zadao udarac drugom učeniku šestog razreda u stomak. Međutim,učenik osmog razreda je pritrčao da ih razdvoji i povukao drugog učenika,ne onog koji je prvi zadao udarac. Dečak je pao i tako zadobio prelom ključne kosti – potvrdila je direktorka škole Milica Vučković.

Povređeni dečak je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u Klinički centar na Dečiju hirurgiju i ortopediju a direktorka je o incidentu obavestila načelnika Školske uprave i policiju.

Izvor: Alo.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter