Izvor: Novosti
09.12.2021 u 15:38
0

Sve povoljnija epidemiološka slika u Kraljevu

Kako je prema podacima Zavoda za javno zdravlje saopšteno iz Gradske uprave, treći dan za redom nije bilo preminulih Kraljevčana od posledica korona virusa.

Od ukupno 361 uzorka nazofaringealnog brisa sa teritorije Kraljeva, testiranih proteklog dana, prisustvo korona virusa potvrđeno je kod 19 osoba, dok je od izbijanja epidemije početkom marta prošle godine do sada u gradu na Ibru zvanično potvrđeno 30.097 slučajeva infekcije.

U kraljevačkoj Opštoj bolnici “Studenica“ trenutno se leči 23 kovid bolesnika, dvoje manje u odnosu na prethodni izveštaj. Na Intenzivnoj nezi zbrinuto je 12, od kojih je troje na respiratoru, šestoro na neinvazivnoj ventilaciji i troje na „haj-flou“ režimu.

Kako je saopšteno iz ove ustanove, prethodnog dana jedan pacijent je preminuo, dvoje je novoprimljenih, a troje otpuštenih sa bolničkog lečenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter