Izvor: Novosti
07.11.2023 u 18:14
0

TEMPERATURE NIŽE ZA 10 STEPENI: Pašće puno kiše za kratko vreme, duvaće olujni vetar – najnovije upozorenje RHMZ-a

U SRBIJU danas stiže naoblačenje, koje će krenuti postepeno sa zapada.

– Kiša i lokalni pljuskovi, koji će ponegde biti praćeni i jakim i kratkotrajno olujnim vetrom, posle podne i uveče očekuju se u zapadnoj Srbiji i Vojvodini, a u toku noći i sutra (8. novembra) i u ostalim krajevima naše zemlje – navodi se u najnovijem saopštenju na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Sutra osetno hladnije

Na severu i zapadu Srbije ujutru prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti.

U ostalim predelima oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a veća količina padavina očekuje se u prvom delu dana na jugu i jugoistoku zemlje ( od 20 do 40 mm za 12 h, ponegde i više). Posle podne i uveče prestanak padavina, a zatim i delimično razvedravanje.

Sutra osetno hladnije uz pad temperature za 6 do 10°S u odnosu na današnji dan. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od 10 do 13°S, uveče u osetnom padu, osim u Timočkoj Krajini gde će biti malo toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom oko 16°S.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter