Izvor:
21.04.2017 u 14:14
0

TRAMP HITRO ODREAGOVAO: Napad u Parizu liči na teroristički napad! (foto)

Američki predsednik Donald Tramp je, odmah posle pucnjave u Parizu u kojoj je ubijen jedan, a teško ranjena dvojica policajaca, izjavio je da to "liči na još jedan teroristički napad".

AP navodi da nije jasno kako je Tramp zaključio da je u pitanju terorizam i pre nego što je pariska policija saopštila motiv napada.

Tramp je takođe uputio saučešće američkog naroda građanima Francuske.

Predsednik SAD je rekao da je napad u Parizu "užasna stvar" koja se "nikad ne završava", zbog čega građani moraju biti snažni i oprezni.

U međuvremenu, Islamska država je saopštila da preuzima odgovornost za pucnjavu na Jelisejskim poljima u Parizu, koja se dogodila samo dva dana uoči predsedničkih izbora u Francuskoj.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter