Izvor:
25.04.2018 u 23:47
0

TRAMP MOŽDA U VELIKOJ BRITANIJI: Mej pozvala predsednika SAD u radnu posetu!

Predsednik SAD Donald Tramp mogao bi možda da dođe u radnu posetu Britaniji u julu, detalji posete biće najavljeni u narednh nekoliko dana.

Radna poseta bi bila na nižem nivou od državne posete.

Britanska premijerka Tereza Mej pozvala je Trampa u držanu posetu kada je boravila u Vašingtonu januara 2017, i izazvala burne proteste u svojoj zemlji kada je peticiju protiv Trampove posete potpisalo više od 1,8 miliona ljudi koji su smatrali da bi ta poseta dovela do "sramocenja" britanske kraljice. Tu peticiju je u februaru ove godine vlada odbacila, ali datum posete nikada nije dogovoren.

Portparol britanske premijerke odbio je da komentariše izveštaj Skaj njuza, ali je rekao da su u toku razgovori o Trampovoj poseti i da se ona očekuje kasnije tokom godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter