Izvor:
09.05.2017 u 01:57
0

Trampu se ovo neće svideti: Bivša supruga ulazi u rijaliti za astronomski iznos!

Ovo ne bi bio prvi put da uzme učešće u čuvenom rijalitiju, ali bi sada, bez sumnje, podigla mnogo veću prašinu nego pre sedam godina kada je bila i te kako zapažen takmičar.

Ivana Tramp, nekadašnja supruga aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa, takmičila se 2010. godine u Britanskom "VIP Velikom bratu", a oko njenog učešća se tada podigla velika prašina.

Kako prenosi Daily Mail, Ivani je ponuđeno da se vrati u poznati rijaliti ove godine, a za to bi dobila ogromnu svotu novca. Producenti bi, u slučaju da pristane, odrešili kesu, pa bi je "častili" sa 2 miliona funti, a početak šou programa zakazan je za leto.

Organizatori su rešeni da je dovedu u šou ponajviše zbog činjenice da je njen nekadašnji muž postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, te se nadaju da će odati mnoge tajne iz njihovog zajedničkog života.

– Razvedeni su, pa je malo verovatno da će se truditi da ga poštedi – naveo je izvor britanskog lista. – Ako ga iko dobro poznaje, to je ona.

Ivana (68) i Donald (70) bili su u braku od 1977. do 1992. godine, a razlog razvoda je njegovo neverstvo. Mediji su naširoko pisali da je tadašnju suprugu varao sa glumicom Marlom Mapls. Tokom braka su dobili troje dece.

blic.rs
Foto: Twitter/thehill, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter