Izvor:
09.05.2017 u 01:13
0

Panika u avionu: Putnici užasnuti potezom pilota! (FOTO)

Kapetan Amir Hašmi suspendovan je sa mesta pilota u svojoj kompaniji nakon što je tokom leta odlučio da dremne u biznis klasi i time ugrozio život 300 putnika, koji su leteli od Islamabada do Londona.

Nedugo nakon poletanja iz Pakistana, kapetan je otišao da odmori, zavio se u plavo ćebence i legao u biznis klasu, kako bi odspavao koji sat.

On je bio zadužen za kontrolu ostatka osoblja, kad su ga putnici uhvatili da spava u sedištu, a fotografija je odmah postala viralna.

Bivši predsednik uticajne Pakistanske pilotske asocijacije je suspendovan od strane kompnaije PIA, i trenutno se sporovodi istraga slučaja, piše Dejli Mejl.

Normalno je da piloti na dugim letovima imaju pauzu za odmor i u mnogim avionima postoje posebne kabine za to iza kokpita, sa telefonom, kako bi mogao odmah da se dobije u vanrednim situacijama.

Pauze obično ne traju dugo i kapetan mora svima da ostavi detaljana uputstva i da prenese svoje dužnosti na drugog pilota. Takve "dremke" su dozvoljene samo ukoliko su se ukrcala na let dva pilota.

blic.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter