Izvor: Happybsc
22.06.2020 u 22:08
0

U ĆIRILICI MARIĆ OTKRIVA TAJNE NOVINARSTVA: GORBAČOV MI JE REKAO DA MU NIJE PALO NA PAMET DA POMOGNE SRBE!

– Jedini slučaj kad je velika sila priznala grešku je kad je Hruščov došao da se izvini Titu. Velike sile ne priznaju grešku, a greška je stvaranje jednog kriminalnog bunara za Amerikance – rekao je Predrag Marković u nastavku Ćirlice. Strateški Kosovo je mnogo manje važno nego što mi mislimo.

– Ako mislite da u američkom aparatu postoji realna procena cene i benefita, to nije tačno – kaže Srđa Popović. Evropa je potpuno podbacila u pokušaju opiranja američkoj dominaciji.

– Gorbačov mi je rekao da mu nije palo na pamet da pomogne lude Srbe. Vi imate gubitnički mit o Kosovskom boju, a mi pobednički mit o Velikom Petru, rekao mi je. Mi želimo o svemu da sarađujemo sa Nemačkom, to mi je rekao – otkrio je domaćin Marić gostima u studiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter