Izvor: novosti
11.01.2021 u 10:49
0

U ŠAPCU KRITIČNO: U bolnici 166 pacijenta, od juče preminulo troje

Epidemiološka  situacija u gradu Šapcu izuzetno je teška zbog novonastale situacije u Gerontološkom centru.

U šabačkoj Opštoj bolnici ,,Dr Laza K. Lazarević“ hospitalizovano je ukupno 166 pacijenata od kojih je šest intubirano. U poslednja 24 sata preminulu su tri pacijenta

U Gerontološkom centru ukupno je kovid pozitivno 82 korisnika usluga i 19 zaposlenih. Posle sednice Štaba za vanredne situacije ocenjeno je da je stanje obolelih stabilno i da pet korisnika ima povišenu temperaturu. Od ukupnog broja pozitivnih njih pet hospitalizovano je u Opštoj bolnici u Šapcu.

SVE O SPORTU

UDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

SRPSKI KOŠARKAŠ SE POVREDIO: Bogdanović slomio kost u kolenu! Sezona JE GOTOVA?!

U rešavanje trenutne situacije u Gerontološkom centru uključilo se i Ministarstvi za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Gradski Štab za vanredne situacije preduzima sve neophodne mere kako bi pomogao ovoj ustanovi socijalnog staranja, da bi prevazišli ovu situaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter