Izvor: Tanjug
22.06.2020 u 17:02
0

U ustanovama socijalne zaštite nema povećanja broja obolelih od korone

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, prisustvo virusa korona potvrđeno je kod 124 korisnika i 35 zaposlenih.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 519, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite je 192.

IZBORI 2020

UŽIVO! NAJUBEDLJIVIJA POBEDA IKADA: SNS OSVOJIO 75 ODSTO MANDATA i dva miliona glasova

RIK: Izlaznost 50,3 odsto, SNS-u 191 mandat

SVI BRUJE O APSOLUTNOJ DOMINACIJI: Mediji u regionu o ubedljivoj pobedi SNS

Analiza: Gubitnici cela opozicija, najveće iznenađenje Sergej Trifunović

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva za rad, virus korona potvrđen je u Gerontološkom centru “Jelenac” u Aleksincu, zatim u centrima u Knjaževcu, Beogradu, Nišu, kao i u Domu za lica mentalno ometena u razvoju u Tutinu, stacionaru za decu I omladinu sa autizmom Centra za smeštaj I dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Beogradu.

SVE O KORONI

SUTRA ZASEDA KRIZNI ŠTAB: RAZMATRA SE UVOĐENJE NOVIH MERA!

SRPSKI AS STIGAO U BEOGRAD: Sa porodicom je ISTOG ČASA otišao na testiranje na korona virus

NOVI KORONA PRESEK Pozitivno još 96 osoba, jedna preminula

LETOVANJE U DOBA KORONE: Konobari u tavernama nose vizire i rukavice!

Prisustvo korona virusa utvrđeno je i u Domovima za smeštaj odraslih I starijih “Stara pruga” na Umci, “Doživeti stotu“ u Beogradu “Maš Green House” u Petrovaradin, “Radost“u Negotinu, “Gardoš“u Zemunu, “Nada“u Beogradu, “Maksimović“ u Subotici I Domu za smeštaj odraslih i starijih “S.Nikola“ u Negotinu.

PROČITAJTE I OVO

BAKINA KUHINJA: KROMPIRUŠA KOJA STO JEZIKA GOVORI!

HAOS U BUDVI Narod povratio opštinu, specijalci okružili zgradu (VIDEO, FOTO)

ČETIRI MRAČNE MISTERIJE Ovo krije Antarktik (VIDEO)

PALO PRIZNANJE ESTRADNOG MAKROA: Evo koja su se imena našla na spisku

Dom za smeštaj odraslih i starijih “Doživeti stotu“, Beograd, Dom za smeštaj odraslih i starijih “Stara pruga“, Umka i Dom za smeštaj odraslih i starijih “Radost“ u Negotinu, rešenjem o zabrani rada Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ne pružaju uslugu socijalne zaštite domskog smeštaja odraslih i starijih.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter