Izvor: kurir.rs
29.01.2021 u 10:04
0

U UŽIČKOJ BOLNICI SMEŠTENO 77 KOVID PACIJENATA: Na respiratorima 12 obolelih

U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 77 kovid pacijenata, a 12 najtežih bolesnika priključeno je na respiratore.

U kovid u bolnici u Krčagovu nalazi se 113 pacijenata sa srednje teškom i lakšom kliničkom slikom.

SAZNAJTE I OVO

SZO POČINJE ISTRAGU O POREKLU KORONE: Sastali su se sa kineskim naučnicima, slede posete pijacama, bolnicama i laboratorijama

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

DANAS VERNICI SLAVE ČASNE VERIGE: Veruje se da su okovi kojima je Sveti Petar bio okovan ČUDOTVORNI i da donose izlečenje!

Broj hospitalizovanih u pribojskoj bolnici je 80, a četiri bolesnika priključena su na mehaničku ventilaciju.

U bolnici u Požegi smešteno je 37 pacijenata, u Prijepolju 7, stacionaru Doma zdravlja u Bajinoj Bašti dva.

Za protekla 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga obavljeno je 943 pregleda, evidentirano je 29 prijema i 43 otpusta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter