Izvor: MONDO
27.07.2023 u 12:44
0

„UGANDA KONEKT“ – UKUSI I PROIZVODI AFRIKE U SRED BEOGRADA: VELIKI DRŽAVNI PROJEKAT, jedan od glavnih učesnika KOMPANIJA „INVEJ“ (VIDEO)

Još malo vremena je ostalo do otvaranja Uganda connect, prvog koncepta ovog tipa u Beogradu, gde će posetioci imati prilike da uživaju u ukusima Afrike, ali i da pazare brojne jedinstvene proizvode kojih nema u maloprodaji.

U pitanju je državni projekat Ugande i ovim povodom će u našu zemlju doći 100 privrednika iz ove zemlje sa svojim proizvodima: vanilom, kafom, kakaom, avokadom i ananasom, koji spada u najveće na svetu.


Uganda connect je restoran zamišljen kao fuzija srpske kuhinje i nacionalne kuhinje Ugande, pa će na meniju biti dosta egzotičnih jela, nepoznatih za naše podneblje, sa primesama dobro poznatih i voljenih ukusa naših krajeva.

IZLOŽBA SAVREMENIH SRPSKIH VAJARA U TEMIŠVARU: Izazovi neizvesne budućnosti

U jedinstvenom marketu odnosno dragstoru, posetioci će moći da kupe afričke proizvode koji se ne mogu naći u ovdašnjim marketima: od vanile i drugih raznih začina, preko različitih vrsta kafe, za koju domaćini tvrde da je najbolja na svetu, do kakaa i čokolada.

Pozivamo vas da posetite otvaranje Uganda connect 31. jula na Bulevaru Vudroa Vilsona u Beogradu na vodi, probate najbolju kafu i doživite ovu afričku zemlju iz novog ugla!

Na predstojećem skupu predstavnici kompanije INVEJ će uprličiti događaj. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter