Izvor: alo
01.02.2021 u 09:21
0

UPOZORENJE RHMZ: Ledena kiša, vodostaji u porastu i NAGLE PROMENE

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama i u nižim predelima severne i zapadne Srbije sa snegom, uz povećanje u višim, odnosno formiranje manjeg snežnog pokrivača u nižim krajevima.

PROČITAJTE

U „TEORIJA ZAVERE?“! Covid – virus ili biološki rat? DOKAZI SU NEOBORIVI, OVO JE ISTINA! (GALERIJA)

VUČIĆ PORUČIO: Vakcinacijom spašavate živote, podižete ekonomiju!

VUČIĆ IZ PARIZA: Čekaju nas veliki projekti!

PRESEK KORONE U GRADOVIMA SRBIJE: Ovo su žarišta!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još 1.366 novih slučajeva

U Vojvodini lokalna pojava kiše koja će se lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i u centralnim krajevima zapadni i severozapadni, a na jugu i jugoistoku južni. Najniža temperatura od -1 do 5 C, najviša od 1 C na severu do 12 C na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu pretežno oblačno, povremeno sa kišom. U jutarnjim satima u višim delovima grada susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3 C.

Izgledi vremena do 8. februara:

U utorak u većem delu umereno oblačno i suvo, na jugu i istoku pretežno oblačno ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Od srede toplije, umereno oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo i sa temperaturama znatno iznad proseka za ovo doba godine.

Upozorenje RHMZ

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se danas na području Vojvodine očekuje kiša koja će se lokalno lediti pri tlu, sa najvećom verovatnoćom u Bačkoj i Sremu.

SAZNAJTE JOŠ

Uhapšen zbog ugrožavanja saobraćaja: VOZIO UNAZAD!

Južnoafrička varijanta KORONA VIRUSA otkrivena u Solunu

MAĐARSKA: Pretekli smo EU, ali SRBIJA JE JOŠ BRŽA

SINIŠA MALI: U Francuskoj nam predstavljaju idejna rešenja za metro

Takođe, tokom dana vodostaji na gornjem toku Zapadne Morave sa pritokama, na Ibru, na donjem toku Južne Morave, Toplici, Jablanici, Veternici i Pustoj biće u porastu i kretaće se iznad granica redovne odbrane od poplava.

Danas i sutra vodostaji na Belom i Crnom Timoku će biti u manjem porastu s približavanjem granicama redovne odbrane od poplava.

Vodostaji na Savi kod Šapca i na Tamišu kod Jaše Tomić prevazići će granicu redovne odbrane od poplava, objavljeno je na sajtu RHMZ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter